DANIA MIĘSNE


Pieczeń rzymska z pieczarkami
Pieczone udka
Kotlet mielony
Gulasz
Gołąbki
Pikantne schabowe
Panierowane udko
Fasolka po bretońsku
Gulasz z kurzych piersi
Pulpety z marchewką
Placek po węgiersku
Łazanki
Smażona wątróbka
Sztuka mięsa w sosie chrzanowym
Schabowe z niespodzianką
Kurczak faszerowany
Gulasz pot - au- feu
Makaronowa zapiekanka
Flaki
Niby gołąbki
Gotowany kurczak w cieście francuskim
Piersi kaczki w pomarańczach
Lasagne
Leczo z parówek
Schabowy z kością z fixem z knorra
Mielone faszerowane pieczarkami
Wątróbka z grzybami mun
Mielone inaczej
Krokiety z mięsem i kapustą kiszoną
Bitki schabowe z warzywami
Ruloniki z szynki konserwowej

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz